Työnohjaus

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista arviointia ja kehittämistä työnohjaajan tuella.  Työnohjaus on useamman tapaamiskerran prosessi. Työnohjaus sopii kaikille, jotka haluavat kehittyä työssään. ( Suomen työnohjaajat ry )

Me olemme Räknäämössä olleet aina kiinnostuneita rajapinnoista ja niillä tehtävästä yhteistyöstä. Dialoginen yhteistyö ja ymmärrys toisen osaamisesta luo kokonaisuuksia. Yhteistä ymmärrystä. 

Työnohjauksemme näkökulma on voimavarakeskeinen ja dialoginen. Olen kiinnostunut juuri sinun tarinastasi työelämässä.

Työnohjaus on luottamuksellinen prosessi, jossa on mahdollisuus pohtia työhön liittyviä asioita. Työnohjaus voidaan toteuttaa lähitapaamisissa tai etänä. 

Sanna on laillistettu sosiaalityöntekijä YTM, työnohjaaja (STOry).  Hänellä on monipuolinen työkokemus lasten, nuorten, perheiden ja monialaisten verkostojen parissa. Sannalla on kokemusta käytännön asiakas- , kehitys- sekä esihenkilötyöskentelystä. 

Yhteydenotot sähköpostitse sanna.ylistenniemi@raknaamo.fi

Pilvi on moniammatillisen oppilashuoltotyön pedagoginen asiantuntija. Opinnot Dialogic oy:n voimavarakeskeisessä työnohjaaja koulutuksessa Tampereella ovat loppusuoralla. Hän on koulutukseltaan opinto-ohjaaja, aineenopettaja FM, KM, ja hänellä on monipuolinen työkokemus työskentelystä eri koulutusasteilla.

Erityisenä kiinnostuksen kohteena on työnohjaus koulu kontekstissa sekä valmentajien ja urheilijoiden työnohjaus. Myös sertifikaattia varten tarvittava työnohjaus. (Psykologiliiton Urheilun psyykkisen valmennuksen sertifikaatti).

Yhteydenotot sähköpostitse 

pilvi.peltomaa@raknaamo.fi

Lisätietoa työnohjauksesta https://www.suomentyonohjaajat.fi